Wie zijn de Hilbillies?

Hoi!

Ik ben Suzanne Hopmans en eigenaar van het leukste kinderdagverblijf van Roosendaal!

Het werken met kinderen vind ik het mooiste wat er is. Ze zien ontwikkelen en de band die je met de kinderen opbouwt is fantastisch! Daarnaast vind ik de administratie die bij het kinderdagverblijf hoort ook erg leuk om te doen. De kleinschaligheid van de Hilbillies is erg fijn! Je hebt voldoende aandacht voor ieder kind als is het met momenten ook hard werken! Lekker buiten, lekker wandelen, spelen in de boomgaard, maar ook binnen knutselen, spelen, zingen en lezen. Het is elke dag weer genieten!

Zelf woon ik sinds kort in zevenbergen samen met Michael en mijn 3 kinderen Liam, Kay en Jolie.

Hallo!

Ik ben Linda Martens, 34 jaar en moeder van 2 kinderen. Maud en Tijn.

Samen met mijn vriend Merijn wonen we in Schijf.

Wat ik graag doe is wandelen met de hond, lezen en natuurlijk tijd doorbrengen met mijn kinderen.

In september 2017 ben ik begonnen met werken bij de Hilbillies en het bevalt me heel erg goed!

Je ziet me op maandag en donderdag op de groep.

Hoi,

Ik ben Yvonne Klink, ik woon in Roosendaal en sinds april 2018 werkzaam bij de Hilbillies.

Ik ben graag buiten, stampen in de plassen met de kinderen vind ik heerlijk! In mijn vrije tijd ben ik leidster bij de scouting en ben graag creatief bezig.

2 dagen in de week werk met veel plezierĀ  om weer nieuwe, leuke dingen met de kinderen te gaan doen.